Creative Language Solutions

Bio

Creative Language Solutions is eigendom van Ans van Heck. Ik ben afgestudeerd in de Engelse Taal- en Letterkunde en heb 20+ jaren ervaring in tekstschrijven, redigeren, vertalen en managen van grote vertaalprojecten in de IT, met name op het gebied van softwarelocalisatie maar ook op het gebied van PR en marketing. Daarnaast fotografeer ik al heel wat jaren en beschik ik over het Vakdiploma Fotografie van de Nederlandse Fotovakschool.

De kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan, steek ik nu met veel energie en plezier in mijn eigen tekst- en beeldbureau Creative Language Solutions / Ans van Heck Photography. Mijn doel? Zorgen dat mijn klanten zich duidelijker kunnen onderscheiden van hun concurrentie.

Het mooie van mijn eigen bedrijf is dat ik mijn levenslange passie voor fotografie kan combineren met mijn liefde voor taal en met mijn ervaring uit het bedrijfsleven.
Ik heb een voorkeur voor portretfotografie, bedrijfsfotografie, sociaal-/maatschappelijke reportages, en concert- en evenementenfotografie. Ik maak graag foto’s die een goede indruk geven van uw bedrijf, activiteiten, producten of diensten en die verbeelden wat u met uw onderneming of organisatie wilt uitstralen. Ik maak ook graag portretten van uw medewerkers voor bijvoorbeeld uw website of smoelenboek maar ook een sfeerimpressie van een evenement.

Kortom, duidelijke taal, in zowel woord als beeld!