Creative Language Solutions

Bio

Creative Language Solutions is eigendom van Ans van Heck.

Ik heb Engels gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en aan Sheffield University (VK) en heb 20+ jaren ervaring in tekstschrijven (persberichten, productinformatie), redigeren, vertalen en managen van grote vertaalprojecten in de IT (softwarelokalisatie).

Ik werk nu als vertaler/tekstschrijver voor zowel commerciële bedrijven als onderwijsinstellingen en ik houd me ook bezig met curriculumontwikkeling. Daarnaast ben ik werkzaam als docent Engels (1e graad bevoegd).

Ik fotografeer ook al heel wat jaren en beschik sinds 2015 over het Vakdiploma Fotografie van de Nederlandse Fotovakschool.

De kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan, steek ik nu met veel energie en plezier in mijn eigen tekst- en beeldbureau Creative Language Solutions / Ans van Heck Photography. Mijn doel? Zorgen dat mijn klanten zich duidelijker kunnen onderscheiden van hun concurrentie.

Het mooie van mijn eigen bedrijf is dat ik mijn levenslange passie voor fotografie kan combineren met mijn liefde voor taal en met mijn ervaring uit het bedrijfsleven. 

Ik heb een voorkeur voor portretfotografie, bedrijfsfotografie, sociaal-/maatschappelijke reportages, en concert- en evenementenfotografie. Ik beschik ook over het certificaat Medische Fotografie en sta bij DuPho ingeschreven in het register voor medisch fotografen.

Ik maak graag foto’s die een goede indruk geven van uw bedrijf/organisatie, medewerkers, activiteiten, producten of diensten en die verbeelden wat u met uw onderneming of organisatie wilt uitstralen.
U kunt uiteraard ook bij mij terecht voor foto’s van familie of vrienden voor bijvoorbeeld een website, LinkedIn, een smoelenboek of voor een sfeerimpressie van een evenement.

Kortom, duidelijke taal, in zowel woord als beeld!