Creative Language Solutions

Docent Engels, tekstschrijver/redacteur, vertaler en fotograaf

 

Creative Language Solutions – Ans van Heck Photography


Als 6-jarige kreeg ik mijn eerste camera, echter nooit gedacht dat ik er mijn beroep van kon maken! In 2015 afgestudeerd aan de Fotovakschool in Rotterdam en ondertussen al weer een aantal jaren druk aan het fotograferen. 
In 2017 heb ik de opleiding tot medisch- en forensisch fotograaf van DuPho gevolgd.

Concertfotografie is mijn grote liefde maar ook portretfotografie, foodfotografie, reisfotografie en journalistieke reportages hebben mijn grote voorkeur. Ik fotografeer regelmatig voor verschillende muziekbladen, muziekwebsites en lokale media. Soms fotografeer ik specifiek voor bepaalde artiesten, bijv. voor een cd-hoes, toernee, persfoto’s, promotie, website, of sociale kanalen. 

Daarnaast zijn mijn foto’s ook te vinden op websites van theaters, kranten en radio- en tv-stations, maar ook bij verschillende stockbureaus. 

Ook interview ik regelmatig mensen voor lokale media en schrijf ik 'human-interestverhalen' waarbij ik ook voor de bijbehorende fotografie zorg.

Lidmaatschappen: DuPho en NVJ

Mijn foto's en portfolio zijn te zien op:  www.ansvanheckphotography.com

Ben je op zoek naar een fotograaf?

Neem contact op door een bericht achter te laten op de Contact-pagina.


Cursussen Fotografie

Iedereen fotografeert tegenwoordig, met een mobiele telefoon of camera. Behalve de technische (on)mogelijkheden van je mobiel of camera, zijn er nog andere aspecten waarop je kunt letten om nog betere foto’s te maken!

Benieuwd? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.